KTM trapt in februari 2022 de 'Midweight NAKED'-campagne af. In het kader van deze campagne introduceren we onze titanen in het middelzware segment. 

De strijd in het middelzware segment is fel en er vallen rake klappen. De KTM DUKE-serie staat echter als onbetwiste kampioen in de ring en dankt dit aan zijn indrukwekkende prestaties en ongeëvenaarde, vlijmscherpe handling. Dit model is zeer populair bij rijders die op zoek zijn naar wendbaarheid, kracht en balans.

Deze maand gaat de Midweight NAKED-campagne van start, met de introductie van een aantal big hitters. Motorrijders waarbij oranje bloed door hun aderen stromen, kunnen zich verheugen op de vernieuwde KTM 890 DUKE R. Met nieuwe kleurstellingen jaagt de THE SUPER SCALPEL naar de troon van het middelzware segment. Daarnaast maakt ook een nieuwe DUKE zijn opwachting: de Grand Prix-geïnspireerde KTM 890 DUKE GP komt het toneel op als een vurige titelverdediger.

Midweight NAKED Februari is een uitbundig evenement in de stijl die je van KTM gewend bent. De release van deze motoren gaat op de onderstaande data plaatsvinden:

7 februari
KTM 890 DUKE R - een nog scherpere uitvoering van de THE SUPER SCALPEL verschijnt op het podium.

22 februari
KTM 890 DUKE GP – de Grand Prix-wereld mixt zich in het DUKEDOM.

Houd je vizier dicht, zodat jij er binnenkort bij bent als deze nieuwe racemonsters worden onthuld. Ga naar ktm.com voor gedetailleerde informatie over de modellen.